Partners

Onze kwaliteitscertificaten en herstelpartners

Fashion Car bvba uit Hoboken is aangesloten bij Carr & Repair, Eurogarant en ARN.
Dit zijn hoog aangeschreven kwaliteitslabels die carrosseriebedrijven en hun klanten hoogstaande kwaliteit en absolute veiligheid garandeert. Meer informatie over hoe ARN de professionaliteit van zijn leden ondersteunt en over de voordelen en garanties waarvan u als klant van een Eurogarant carrosseriebedrijf geniet, vindt u op de betreffende websites.

arn-axalta

WAAROM EEN ARN PARTNER?

ARN Partners moeten aan strikte voorwaarden voldoen om lid te worden van het netwerk. Bij de toelatingsscreening moeten schadeherstelbedrijven aantonen dat ze efficiënte werkprocessen en sterke managementvaardigheden in huis hebben. Als een Partner eenmaal ARN-lid is, bieden onze strikte waarden hem een kader om te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden door wagenparkbeheerders, lease- en verzekeringsbedrijven.

EUROGARANT

Eurogarant verzekert u van:
- Een verzorgd kwaliteitswerk gewaarborgd door een garantiebewijs
- Een uitrusting die beantwoordt aan de Europese normen
- Het gebruik van originele wisselstukken en een herstelling volgens de richtlijnen van de constructeur
- Een geïnformatiseerd bestek
- Een vervangwagen

Carr & Repair

Carr&Repair is een transparante organisatie met duidelijke communicatielijnen. Door de grote mate van flexibiliteit en kwalitatief hoogstaand vakwerk onderscheidt Carr&Repair zich in de automobielbranche. Alle vestigingen bieden een snelle en vlotte service, maken gebruik van uiterst moderne apparatuur en beschikken over een team van ervaren medewerkers.

Onze Verzekeringspartners

Fashion Car bvba uit Hoboken is een erkend carrosseriebedrijf voor de volgende verzekeringsmaatschappijen: