Wagenherstelling in de omgeving van Antwerpen

  • Uw mobiliteitspartner
  • Veelzijdig carrosseriebedrijf
  • Slimme manieren van herstel

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een wagenherstelling uitvoert in de regio van Antwerpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Fashion Car is een erkend carrosseriebedrijf uit Hoboken. Al jaren zijn wij actief in het herstellen van auto‘s in de omgeving van Antwerpen.

Heeft u interesse of vragen?

Contacteer ons

Wagenherstelling voor personenauto‘s tot kleine vrachtwagens in Antwerpen

Uw auto laten herstellen in Antwerpen is zo gebeurd. Door het team van Fashion Car uit Hoboken wordt u snel geholpen. Als carrosseriebedrijf zijn wij gespecialiseerd in wagenherstelling in de omgeving van Antwerpen. U kunt van personenauto‘s tot kleine vrachtwagens bij ons terecht. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en willen uw wagen weer laten blinken.

Wat kunt u verwachten als wij uw auto herstellen in onze garage in Antwerpen?

Als erkend hersteller van autocarrosserie vinden wij het belangrijk dat uw wagen zo goed als nieuw bij u terugkomt. Ook met uw bedrijfswagens kunt u bij ons terecht. Met de modernste apparatuur zullen wij ervoor zorgen dat de schade verdwijnt, alsof het nooit gebeurd is. Zo kunt u met uw bedrijfswagen weer goede reclame maken, als u naar uw volgende klus rijdt. Daarnaast kunt u, als wij uw auto aan het herstellen zijn, rijden door Antwerpen met vervangend vervoer. Naast wagenherstelling in Antwerpen, kunt u bij ons terecht voor onder andere:

 

Maak vandaag een afspraak om uw auto te laten herstellen in Antwerpen

Boek vandaag nog een afspraak voor wagenherstelling bij ons in Antwerpen en rijd binnen korte tijd met een mooie auto. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +32 825 60 22, het sturen van een e-mail naar [email protected] of door het invullen van ons contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Auto reparatie