Een jonge tweedehandswagen voor u

  • Uw mobiliteitspartner
  • Veelzijdig carrosseriebedrijf
  • Slimme manieren van herstel

Bent u op zoek naar een jonge tweedehandswagen? Wij beschikken over de tweedehandsauto die u wilt kopen bij Fashion Car in Antwerpen. Voordat wij een jonge tweedehandswagen opnemen in onze occasion, wordt deze door een strenge selectieprocedure gehaald. Zo willen wij u namelijk zekerheid bieden. De tweedehandsauto kunt u kopen bij onze garage in Hoboken.

Heeft u interesse of vragen?

Contacteer ons

Wat mag u verwachten van een jonge tweedehandswagen?

De jonge tweedehandswagen die wij verkoopbaar stellen, wordt voordat deze in de occasion komt, door een strenge selectieprocedure gehaald. Zo testen wij of de wagen betrouwbaar genoeg is. Dit doen wij onder andere door zelf technische keuringen uit te voeren en met de wagen te rijden. Komen wij iets tegen wat niet klopt, dan komt de wagen niet in onze occasion, mits wij ervoor kiezen om de wagen wel aan te schaffen en zelf wagenherstel uit te voeren. Alle tweedehandsauto‘s, die u bij onze garage in Antwerpen kunt kopen, worden geleverd met auto-onderhoud, de onderhoudsgeschiedenis en minimaal één jaar garantie. Hierdoor willen wij het gevoel geven dat u met vertrouwen een nieuwe auto kunt kopen. Natuurlijk is het mogelijk om een proefrit te maken op het moment dat u een jonge tweedehandswagen op het oog heeft. Naast occasion bieden wij ook smart repair diensten aan.

Kom uw tweedehandsauto kopen bij onze garage in Antwerpen

Kom onze occasion aan jonge tweedehandswagens in Hoboken bekijken. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar het kopen van een tweedehandsauto in Antwerpen en omgeving. Heeft u al een auto op het oog en wilt u graag een proefrit maken? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen wij een afspraak met u inplannen en zorgen wij ervoor dat de tweedehandsauto, die u bij ons in Antwerpen kunt kopen, klaar staat voor een proefrit. U kunt ons contacteren via +32 382 560 022 of stuur een e-mail naar [email protected]. Ook voor het verkopen van uw auto kunt u bij ons terecht. 

Auto reparatie