Wij zijn carrosseriespecialist in Antwerpen

  • Uw mobiliteitspartner
  • Veelzijdig carrosseriebedrijf
  • Slimme manieren van herstel

Fashion Car is uw carrosseriespecialist in Antwerpen. Als familiebedrijf onder leiding van drie broers, voeren wij al jaren werkzaamheden uit in Hoboken, die te maken hebben met de carrosserie van de auto. Wij geven u graag een kleine indruk van wat er bij ons allemaal mogelijk is.

Heeft u interesse of vragen?

Contacteer ons

Dit doen wij als carrosseriespecialist in Antwerpen

Als carrosseriespecialist in Antwerpen kunnen wij op verschillende manieren de carrosserie van uw auto herstellen zonder deze te vervangen. Dit is een onderdeel van wagenherstelling die mogelijk is na schade. Aangezien ieder carrosserie anders is, beschikken wij ook over verschillende moderne apparatuur die ons helpt bij het herstellen van autoschade. De verschillende apparaten zijn gekeurd op basis van de eisen die door verzekeringsmaatschappijen worden gesteld. Wij zijn partner van verschillende verzekeringsmaatschappijen en beschikken over de juiste kwaliteitscertificaten. Naast carrosseriespecialist kunt u bij ons ook van andere diensten gebruik maken namelijk:

 

Neem bij vragen contact met ons op

Bent u benieuwd of wij, als carrosseriespecialist in Antwerpen, het koetswerk kunnen herstellen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers in Hoboken staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. U kunt ons contacteren op +32 (0)3 825 60 22 of stuur een e-mail naar [email protected]. Voor het maken van een afspraak kunt u dezelfde contactgegevens raadplegen.  

Auto reparatie